AcasaDespre noiPutere calorifica superioaraOferte tipOferta tip pentru clienti casniciOferta tip pentru clienti noncasniciContact
Gecabuild  S.R.L.
Copyright © 2014-2020 • Politică de confidențialitate
VIZITATORI
gecalogo_1
Obiectul principal de activitate il constituie furnizarea de gaze naturale pe piaţa românească, societatea funcţionand in baza Licenţei de Furnizare a gazelor naturale nr. 1564/17.05.2013, eliberată de Autoritatea Naţională de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

Obiectul secundar il constituie printre altele lucrari de constructii ale cladirilor rezid si nerezid; lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide lucrari de demolare a constructiilor; lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii; constructii hidrotehnice; alte lucrari speciale de constructii.

Gecabuild îşi desfăşoară activitatea in baza contractelor de furnizare a gazelor naturale incheiate cu diverşi cumpărători (consumatori industriali, societaţi de distribuţie, alţi furnizori de gaze naturale), operând pe piaţa liberă, bazată pe principii competiţionale, alături de renumite companii din industria petrolului şi gazelor naturale.

Gecabuild  işi justifica locul deţinut pe piaţa gazelor naturale printr-o creştere rapida a cotei de piaţa, datorata atat promovării unor politici moderne de marketing, aplicate in vederea integrarii intr-o piaţa europeana a gazelor naturale şi adaptate cerinţelor consumatorilor din Romania, cat şi dezvoltării unui model de afacere bazat pe transparenţa şi flexibilitate în relaţiile comerciale, cu garantarea securitaţii livrarilor de gaze naturale pe termen lung.
Despre noi